tandarts van Veterinair Paardencentrum Kootwijkerbroek in gemeente Barneveld
paardendierenarts
Samen voor de zorg van uw paard

Het team van Veterinair Paardencentrum Kootwijkerbroek

Een krachtig team met een hart voor de veterinaire zorg van paarden en pony’s. De dierenartsen van Veterinair Paardencentrum Kootwijkerbroek zijn allemaal erkend paardenarts. Zo weet u zeker dat we de kennis en kunde in huis hebben.

Veterinair Paardencentrum Kootwijkerbroek in gemeente Barneveld; Bert van Bokhorst

Bert van Bokhorst

Bert is erkend paardendierenarts, erkend keuringsdierenarts en FEI treating veterinarian. Hij heeft ruim 30 jaar ervaring als paardendierenarts. Na zijn afstuderen werkte hij in Duitsland en na enige tijd is hij in Empe zijn eigen kliniek “De Rietmus” begonnen.  In 1998 heeft hij de kliniek voortgezet op in Kootwijkerbroek onder de naam Veterinair Paardencentrum Kootwijkerbroek.

Keuring
Bert is erkend keuringsdierenarts. Dit betekent dat de paarden die door Bert worden goedgekeurd ook direct door de verzekering worden geaccepteerd. Het beoordelen van paarden onder het zadel is een van de specialiteiten van Bert. 

Dressuur
Met zijn paarden Valentino (Calvado x Ulft) en Boulahrouz (Kojak x Jasper) rijdt Bert dressuurwedstrijden.

dierenarts van Veterinair Paardencentrum Kootwijkerbroek in gemeente Barneveld; Channa de Graaf

Channa de Graaf

Channa is erkend paardendierenarts en FEI treating veterinarian.
Ze studeerde in de lente van 2012 af aan de Universiteit van Gent in België als paardendierenarts. Na haar afstuderen heeft ze een cursus gebitsverzorging gevolgd in Groot-Brittannië. Daarnaast zijn echografie en lasertherapie onderdelen van de diergeneeskunde waar zij zich meer op heeft toegelegd. Channa is in 2012 bij het Veterinair Paardencentrum komen werken als algemeen paardenarts. Ze heeft in 2014 een aantal maanden in Utrecht gewerkt en is nu weer terug in ons paardencentrum.

dierenarts Barneveld; Ilse Aben

Ilse Aben

Sinds februari 2008 is Ilse office-manager van het Veterinair Paardencentrum. In deze functie is zij verantwoordelijk voor de receptie, telefoon, administratie en apotheek. Ilse rijdt springwedstrijden met het paard Universal Four (Hors la Loi II x Ekstein)

paardencentrum Kootwijkerbroek; Henrieke Rijksen

Henrieke Rijksen

Henrieke volgde de 4-jarige opleiding dierverzorging in Barneveld. Na 2 jaar koos zij voor de richting paraveterinair. Ze kwam als stagiaire en maakte een goede indruk, waardoor we haar in april 2009 in dienst namen. Ze assisteert bij allerhande onderzoeken en is verantwoordelijk voor de paarden op stal.