Veterinaire zorg voor uw paard & pony

Het team van Veterinair Paardencentrum Kootwijkerbroek

Een krachtig team met een hart voor de veterinaire zorg van paarden en pony’s. De dierenartsen van Veterinair Paardencentrum Kootwijkerbroek zijn allemaal erkend paardenarts. Zo weet u zeker dat we de kennis en kunde in huis hebben.

Neem contact op met het team

Bert van Bokhorst

Bert is erkend paardendierenarts, erkend keuringsdierenarts en FEI-treating veterinarian. Hij heeft ruim 30 jaar ervaring als paardendierenarts. Na zijn afstuderen werkte hij in Duitsland en na enige tijd is hij in Empe zijn eigen kliniek “De Rietmus” begonnen. In 1998 heeft hij de kliniek voortgezet in Kootwijkerbroek onder de naam Veterinair Paardencentrum Kootwijkerbroek.

Keuring

Bert is erkend keuringsdierenarts. Dit betekent dat de paarden die Bert goedkeurt ook direct door de verzekering worden geaccepteerd. Het beoordelen van paarden onder het zadel is een van de specialiteiten van Bert. 

Dressuur

Met zijn paarden Valentino (Calvado x Ulft) en Boulahrouz (Kojak x Jasper) rijdt Bert dressuurwedstrijden.

Channa de Graaf

Channa is erkend paardendierenarts en FEI-treating veterinarian.

Ze studeerde in de lente van 2012 af aan de Universiteit van Gent in België als paardendierenarts. Na haar afstuderen heeft ze een cursus gebitsverzorging gevolgd in Groot-Brittannië. Daarnaast zijn echografie en lasertherapie onderdelen van de diergeneeskunde waar zij zich meer op heeft toegelegd. Channa is in 2012 bij het Veterinair Paardencentrum komen werken als algemeen paardenarts. Ze heeft in 2014 een aantal maanden in Utrecht gewerkt en is nu weer terug in ons paardencentrum.

Eline van Ek

Eline is Erkend Paardendierenarts, Chiropractor en Equine Body Therapist (EBT).

Ze studeerde in 2012 af bij de Universiteit in Utrecht. Via omzwervingen, in Nederland en buitenland, is Eline in maart 2016 bij ons in de praktijk gekomen. In de jaren als dierenarts heeft ze zich verder verdiept in de paarden door een tandheelkunde cursus te volgen,
verschillende opleidingen voor lichaamstherapieën te doen en een kinesiologie taping cursus. 

Daarnaast houdt ze zich graag bezig met de merriebegeleiding.

Ilse Aben

Sinds februari 2008 is Ilse office-manager van het Veterinair Paardencentrum. In deze functie is zij verantwoordelijk voor de receptie, telefoon, administratie en apotheek. Ilse rijdt springwedstrijden met het paard Universal Four (Hors la Loi II x Ekstein).

Henrieke Rijksen

Henrieke volgde de 4-jarige opleiding dierenverzorging in Barneveld. Na twee jaar koos zij voor de richting paraveterinair. Ze kwam als stagiaire en maakte een goede indruk, waardoor we haar in april 2009 in dienst namen. Ze assisteert bij allerhande onderzoeken en is verantwoordelijk voor de paarden op stal.

Bas Valeijn

Meer informatie volgt.

Veterinair Paardencentrum Kootwijkerbroek

Harskamperweg 22 A 
3774 JP Kootwijkerbroek 


KvK-nummer: 08124348

Contactgegevens:

T: 0342 - 441 290

F: 0342 - 44 25 41

@: info@paardencentrum.nl


Privacyverklaring

Openingstijden:

Maandag 08:15 - 17:00

Dinsdag 08:15 - 17:00

Woensdag 08:15 - 17:00

Donderdag 08:15 - 17:00

Vrijdag 08:15 - 17:00

Voor spoedgevallen kunt u ons 24 uur per dag bereiken op 0342 - 441 290.