Veterinaire zorg voor uw paard & pony

Het team van Veterinair Paardencentrum Kootwijkerbroek

Een krachtig team met een hart voor de veterinaire zorg van paarden en pony’s. De dierenartsen van Veterinair Paardencentrum Kootwijkerbroek zijn allemaal erkend paardenarts. Zo weet u zeker dat we de kennis en kunde in huis hebben.

Neem contact op met het team

Bert van Bokhorst

Bert is erkend paardendierenarts en FEI-treating veterinarian. Hij heeft ruim 40 jaar ervaring als paardendierenarts. Na zijn afstuderen werkte hij in Duitsland en na enige tijd is hij in Empe zijn eigen kliniek “De Rietmus” begonnen. In 1998 heeft hij de kliniek voortgezet in Kootwijkerbroek onder de naam Veterinair Paardencentrum Kootwijkerbroek. Hoewel Bert geen praktijkeigenaar meer is, werkt hij nog steeds met veel plezier op de kliniek en blijft de naam "Veterinair Paardencentrum Kootwijkerbroek" behouden.

Eén van Bert's specialiteiten is het beoordelen van paarden onder het zadel. Ook diverse kreupelheden en de klinisch en röntgenologische keuringen hebben zijn passie.


Eline van Ek

Eline is Erkend Paardendierenarts, Erkende Chiropractor via de IVCA en Equine Body Therapist (EBT).Ze studeerde in 2012 af bij de Universiteit in Utrecht. Via omzwervingen, in Nederland en buitenland, is Eline in maart 2016 bij ons in de praktijk gekomen. In de jaren als dierenarts heeft ze zich verder verdiept in de paarden door een tandheelkunde cursus te volgen, verschillende opleidingen voor lichaamstherapieën te doen en een kinesiologie taping cursus.

Daarnaast houdt ze zich graag bezig met de merriebegeleiding.

Charlotte Meurs

Charlotte Meurs is Erkend Paardendierenarts. 

Ilse Aben

Sinds februari 2008 is Ilse office-manager van het Veterinair Paardencentrum. In deze functie is zij verantwoordelijk voor de receptie, telefoon, administratie en apotheek. Ilse rijdt springwedstrijden met het paard Universal Four (Hors la Loi II x Ekstein).

Henrieke Rijksen

Henrieke volgde de 4-jarige opleiding dierenverzorging in Barneveld. Na twee jaar koos zij voor de richting paraveterinair. Ze kwam als stagiaire en maakte een goede indruk, waardoor we haar in april 2009 in dienst namen. Ze assisteert bij allerhande onderzoeken en is verantwoordelijk voor de paarden op stal.

Frederique van Reeden

Meer informatie volgt.

Veterinair Paardencentrum Kootwijkerbroek

Harskamperweg 22 A 
3774 JP Kootwijkerbroek 


KvK-nummer: 08124348

Contactgegevens:

T: 0342 - 441 290

F: 0342 - 44 25 41

@: info@paardencentrum.nl


Privacyverklaring

Openingstijden:

Maandag 08:15 - 17:00

Dinsdag 08:15 - 17:00

Woensdag 08:15 - 17:00

Donderdag 08:15 - 17:00

Vrijdag 08:15 - 17:00

Voor spoedgevallen kunt u ons 24 uur per dag bereiken op 0342 - 441 290.